NLE bindt eind 2016 en in eerste kwartaal 30.000 alles in 1 klanten

Nederlandse Energiemaatschappij is eind 2016 van start gegaan met het verkopen van internet, tv en telefonie abonnementen. Het doel was om de markt te penetreren met een lage prijsstelling, maar met een product welke met name Ziggo partij kon bieden. NLE maakt gebruik van de infrastructuur van KPN. Voor internet geldt hiervan een variant voor koperdraad enerzijds en glasvezel anderzijds. In 2016 werden met de introductie al bijna 10.000 nieuwe alles in 1 abonnees aan NLE gebonden en in het eerste kwartaal van 2017 nog eens dik 20.000. Het doel van NLE is echter om het aantal van 200.000 abonnementen op de triple play markt te verwerven.

Vodafone Thuis en T-Mobile Thuis

Vodafone was reeds ruim een jaar bezig met het aanbieden van internet en televisie abonnementen voor thuis. In oktober van 2016 werd bekend dat Vodafone hier mee zou stoppen en inmiddels heeft Telekom onder de naam van T-Mobile deze dienst van Vodafone overgenomen en direct 100.000 klanten aan zich gebonden die triple play afnamen. Vergelijker van alles in 1 abonnementen www.aanbiedercheck.nl gaf aan dat NLE ook het aanbod had gekregen om deze tak van Vodafone over te nemen en direct 100.000 nieuwe klanten aan zich te binden. NLE heeft echter besloten zich te richten op een andere strategie waarbij nieuwe internet, tv en bellen klanten vooral worden gewerd onder bestaande energieklanten. Deze krijgen dan een extra korting van € 25. Dat geldt andersom ook. NLE klanten welke alles in 1 afnemen krijgen ook € 25 extra korting wanneer ze vervolgens besluiten energie af te nemen

Extra diensten en services onder hetzelfde voordelige pakket

NLE probeert niet alleen klanten te werven met een lage prijs en een mooie aanbieding, maar ook door concurrerend te zijn met de producten die ze aanbiedt. Uniek aan het alles in 1 pakket bij NLE is de gratis Wi-Fi- versterker. Hiermee heeft de klant overal in huis een goed bereik tot internet. Daarnaast zijn extra zenders als Fox Sports, HBO, Film1 en Netflix tegen een kleine meerprijs via NLE verkrijgbaar.

Plaats een reactie