Prepaid simkaart, simpel en goedkoop!

prepaid simkaart
Het aanbod in de telecom wereld is enorm. U kunt kiezen uit honderden toestellen en verschillende abonnementsvormen. Wilt u het gewoon simpel en goedkoop houden? Dan kan een prepaid simkaart een goede optie voor u zijn. Het is namelijk veel voordeliger dan veel mensen denken!

Houdt de kosten laag

Wanneer u een toestel heeft dat nog goed werkt, dan is het verstandig om een prepaid simkaart aan te schaffen. Bij een sim-only abonnement sluit u dit vaak af voor twee jaar. Bij een prepaid simkaart zit u nergens aan vast en heeft u al uw kosten in eigen hand. U kunt dus voor uzelf een budget vaststellen wat u wilt uitgeven aan mobiele telefonie, op deze manier houdt u de kosten voor het gebruik van mobiele telefonie laag.

De goedkoopste optie

Wilt u een nieuw toestel kopen en weet u nog niet op welke manier? Dan is het los kopen van een toestel de goedkoopste optie. Bij een abonnement lijkt het misschien dat u uw toestel gratis krijgt. Dit is niet zo. De prijs van het toestel zit namelijk verwerkt in de prijs die u maandelijks betaalt voor het abonnement. Onder aan de streep bent u veel duurder uit dan wanneer u het toestel los had gekocht. Laat u dus niet verleiden door op het oog goedkope abonnementen!

Makkelijk overstappen

Mocht een prepaid simkaart u niet bevallen? Dat is geen enkel probleem. U zit namelijk helemaal nergens aan vast. U kunt ieder gewenst moment overstappen op bijvoorbeeld een sim-only abonnement. Andersom is dit niet zo. Wanneer u twijfelt is het dus verstandig om allereerst een prepaid simkaart te proberen, u bent veel flexibeler.

Snel opwaarderen

Uw beltegoed opwaarderen is tegenwoordig er eenvoudig. Vroeger moest u een opwaardeerbon in de winkel kopen. Tegenwoordig kan dit ook gemakkelijk via internet. Via iDeal heeft u uw beltegoed binnen een paar minuten opgewaardeerd. Uw provider stuurt u sowieso altijd een bericht wanneer uw beltegoed bijna op is. Op deze manier kunt u ten alle tijde gebruik maken van mobiele telefonie.